Geeske van grutter.nl

Welkom bij Grutter, jouw toegangspoort tot de wonderen van de natuur! Bij Grutter geloven we in de kracht en schoonheid van de natuur en we streven ernaar om deze wonderen met jou te delen door middel van inspirerende en educatieve natuurworkshops en natuurproducten. Of je nu een gepassioneerde natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe, boeiende ervaring, bij Grutter ben je aan het juiste adres.

Ik ben Geeske, oprichter van Grutter. Met een passie voor de natuur en veel bewondering voor de schepping en haar natuurkracht ben ik begonnen om dit uit te dragen naar anderen. Om jou net zo enthousiast te maken over de kleinste blaadjes, de diepste wortels en mooiste bloemen. Elke plant, boom, noot en zaad is uniek. 

Ga je mee op ontdekking?

 

Onze missie

Bij Grutter hebben we een duidelijke missie: we willen mensen dichter bij de natuur brengen en hen helpen een diepere waardering en begrip voor de natuurlijke wereld te ontwikkelen. We geloven dat wanneer mensen de natuur beter begrijpen, ze ook meer geneigd zijn om haar te koesteren. We brengen mensen door onze producten en natuurworkshops weer terug bij de kracht van de natuur.

Bij Grutter volg je interessante workshops op het gebied van natuur, botanie en het maken van natuurlijke producten. We zijn toegewijd aan het bieden van een positieve leeromgeving waar iedereen aan mee kan doen.

Kom en doe met ons mee bij Grutter en ontdek de magie van de natuur. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vaardigheden, een diepere connectie met de natuur wilt ervaren, of gewoon wat quality time in de buitenlucht wilt doorbrengen, we hebben iets te bieden voor iedereen. Samen kunnen we de wonderen van de natuur verkennen en koesteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden voor een van onze boeiende workshops. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Grutter!